دختران معترض: زنان افغانستان به آگاهی رسیده و در مقابل ظلم میایستند
همزمان با نزدیک شدن به هشتم مارچ، روز جهانی زن، شماری از زنان معترض و اعضای جنبش اندیشهی نوین زنان معترض افغانستان در یک حرکت اعتراضی خواستار بهرسمیت شناختن «آپارتاید جنسیتی» در کشور از سوی جامعهی جهانی شدند.
اعضای این جنبش امروز (سهشنبه، ۱۵ حوت) در یک مکان سر بسته در شهر تالقان، مرکز ولایت تخار دست به اعتراض زده و گفت که هشتم مارچ امسال درحالی از راه میرسد که زنان و دختران از هرگونه نقشآفرینی در زندگی اجتماعی محروم و بهصورت کل از جامعه حذف شدهاند.
آنها در نوار ویدیویی که به رسانهها فرستادهاند، میگویند که منیژه صدیقی، یکی از زنان معترض بهجرم «سوزاندن تصویر ملا هبتالله آخوندزاده» به یک سال و شش ماه حبس محکوم شده و زیر شکنجهی قرار دارد.
زنان معترض تاکید کردند: «کشورهای جهان، این روز را به عنوان دستآوردهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، آموزشی و فرهنگی زنان تجلیل میکنند، اما آپارتاید جنسیتی در افغانستان بیداد میکند.»
اعضای جنبش اندیشهی نوین زنان معترض افغانستان، حقوق زنان در زیر حاکمیت حکومت فعلی به عنوان پیش پا افتادهترین چیز، همواره مورد تعرض و تجاوز قرار میگیرد و معاملهگران سیاسی از حقوق زنان استفاده ابزاری میکنند.
این جنبش میگویند که زنان امروز در افغانستان به آگاهی سیاسی و مدنی رسیدهاند؛ در مقابل ظلم و ناحق سکوت نمیکنند.
در ادامه آمده است که تا زمانیکه زن افغانستانی به جایگاه واقعی خود در سیاست و اجتماع دست نیابد، مبارزات آنها برای رسیدن به کرامت، احترام، حق برابر و مشارکت زنان در تمام عرصهها ادامه خواهد داشت.
جنبش اندیشهی نوین زنان معترض افغانستان میگوید که در آستانهی هشتم مارچ، از سازمان ملل متحد و جامعهی جهانی میخواهند که آپارتاید جنسیتی جاری در افغانستان را بهرسمیت شناخته و برای پایان دادن به آن، اقدام کنند.
زنان معترض به سازمان ملل و کشورها میگویند که فرستادن پولهای میلیون دالری هفتهوار که سبب تقویت ظلم و جنایت حکومت فعلی میشود را متوقف کنند.
آنان تاکید کردند: «ما زنان، امروز خواهان تساوی در حقوق و مشارکت در تمام عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و هنری هستیم، برای رسیدن به این حق اساسی خود از تمام امکانات و ابزارهای ممکن استفاده خواهیم کرد.»
زنان معترض در آخر از تمام زنان افغانستان خواستهاند تا کنار زنان مبارز بایستند.