اخبار گوهرشادافغانستانتازه هاخبر

سازمان نجات کودکان: ۷.۸ میلیون کودک در افغانستان با سطح بحرانی گرسنگی در سال ۲۰۲۴ مواجه هستند

سازمان نجات کودکان (Save The Children) اعلام کرده است که حدود هشت میلیون کودک در افغانستان یا از هر سه کودک یک کودک، در حالی وارد سال ۲۰۲۴ میلادی می‌شوند، با سطح بحرانی گرسنگی مواجه هستند.

این سازمان با نشر گزارشی نوشته است، پیش‌بینی می‌شود که قبل از ماه مارچ سال آینده‌ی میلادی، ۱۵.۸ میلیون نفر در افغانستان ناامنی غذایی شدید را تجربه کنند که از این میان حدود ۷.۸ میلیون آنان کودکان هستند.

سازمان نجات کودکان به نقل از ارشاد ملک، رییس‌دفتر این سازمان در افغانستان نوشته است: «گرسنگی همراه با هوای بسیار سرد در بخش وسیعی از افغانستان، وضعیت خطرناکی را برای این کشور ایجاد می‌کند.»

وی تاکید کرد که نیازهای غذایی آنان باید فوراً برآورده شود.

او از کمبود بودجه در افغانستان هشدار داده و گفته است که بر اثر کمبود بودجه، هر روز زندگی افراد به خطر می‌افتد.

در گزارش آمده است که «شرایط فزاینده‌ی یخبندان» جوامعی را که قبلا از خشک‌سالی، زمین‌لرزه و دشواری‌های اقتصادی آسیب دیده‌اند، تهدید می‌کند.

سازمان نجات کودکان با استناد به گزارش سیستم جهانی نظارت بر گرسنگی (‌آی‌پی‌سی) گفت که پیش‌بینی‌ می‌شود که در طول ماه‌های زمستان در افغانستان، شمار افرادی که با بحران یا سطوح اضطراری گرسنگی مواجه می‌شوند، افزایش یابد؛ هرچند که وضعیت نسبت به زمان مشابه در سال گذشته بهبود یافته است.

این نهاد تاکید کرد: «علاوه بر تأمین مالی فوری برای رفع نیازهای اساسی بشردوستانه، ما باید شاهد تلاش‌های هماهنگ برای رسیدگی به علل ریشه‌ای بحران گرسنگی در افغانستان باشیم؛ بحران ماشینی‌ای که ترکیبی از تغییرات اقلیمی، بی‌ثباتی اقتصادی، کمبود شغل و قیمت بالای مواد غذایی است.»

ارشاد ملک هشدار داده است که افغانستان «فاجعه‌ی پس از فاجعه» را تجربه می‌کند؛ سیل، زمین‌لرزه و خشک‌سالی زندگی کودکان را «ریشه‌کن» کرده است.

این در حالی است که از زمان تسلط دوباره‌ی حکومت سرپرست بر افغانستان، این کشور با بحران شدید اقتصادی مواجه بوده و نهادهای امدادرسان بارها از افزایش سطح گرسنگی و سوءتغذیه در میان کودکان هشدار داده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا