اخبار گوهرشادافغانستانتازه هاجهانخبر

گروه بین‌المللی بحران: افغانستان با ترسناک‌ترین بحران‌ بشری خود در تاریخ مواجه است

گروه بین‌المللی بحران هشدار داده است که منع کردن تحصیل دختران و کار زنان در دفترهای سازمان ملل متحد و سازمان‌های غیردولتی در افغانستان، یک تراژدی برای نیمی از جمعیت نه، بلکه یک فاجعه برای تمام مردم این کشور می‌باشد.

گروه بین‌المللی بحران با نشر اعلامیه‌ای به نقل از گرایم سمیت، مشاور این گروه نوشته است که به ‌دلیل محدودیت‌های حکومت سرپرست بر زنان و دختران، افغانستان از کمترین میزان کمک‌های بشری در جهان رنج می‌برد.

او تاکید کرده است که محدودیت‎‌های حکومت افغانستان بر زنان و دختران، کمک‌کننده‌گان بین‌‌المللی را متحیر ساخته و موانعی را برای ارسال کمک نیز ایجاد کرده است.

آقای سمیت علاوه کرد که در حال حاضر افغانستان با یکی از ترسناک‌ترین بحران‌‎های بشری خود در تاریخ مواجه است.

وی افزوده است که برای پرداختن و حل این بحران، لازم است برخی کنار آمدن‌ها از سوی مقام‌های حکومت فعلی و جامعه جهانی صورت گیرد.

مشاور گروه بین‌المللی بحران در این اعلامیه از حکومت فعلی خواسته است که محدودیت‌ها علیه زنان و دختران در افغانستان را از میان بردارند.

همچنین پیش از این گروه بین‌المللی نجات نیز هشدار داده بود که بدتر شدن رفتار حکومت افغانستان منجر به قطع ناگهانی کمک‌های بین‌المللی می‌شود که به‌شدت به میلیون‌ها افغان آسیب می‌رساند.

این گروه گفته بود که حکومت فعلی باید راه بهتری برای تصمیم‌گیری بیابند و تا زمانی‌ که این اتفاق نیفتد، آینده‌ی افغانستان تاریک به نظر می‌رسد.

این در حالی است که حدود دو هفته قبل، حکومت سرپرست در ننگرهار کارمندان زن این سازمان را از فعالیت منع کرد.

یوناما یا هیات معاونت سازمان ملل در افغانستان، درباره‌ی این ممنوعیت ابراز نگرانی کرده و تاکید کرده که نهادهای این سازمان نمی‌توانند بدون کارمندان زن فعالیت کنند و کمک‌های حیاتی ارائه دهند.

شورای امنیت سازمان ملل نیز درباره‌ی تصمیم اخیر حکومت سرپرست تشکیل جلسه داد، اما جزئیات این نشست منتشر نشده است.

مقامات حکومت سرپرست تا اکنون در این مورد چیزی نگفته است.

حکومت سرپرست سال گذشته خورشیدی نیز طی مکتوبی، زنان را از کار در نهادهای غیر دولتی داخلی و خارجی منع کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا