اخبار گوهرشادافغانستانتازه هاجهانخبر

سد حکومت و کندی انترنت علیه تحصیل دختران در افغانستان

رویترز گزارش داده است که انترنت در افغانستان در میان ۱۳۷ کشور جهان کندترین سرعت را دارد که این موضوع از چالش‌های جدی بر سر راه آموزش آنلاین دختران در افغانستان می‌باشد.

رویترز به نقل از اوکلا، نهادی که سرعت انترنت را سنجش می‌کند در گزارشی نوشته است که انترنت در افغانستان در میان ۱۸۰ کشور جهان، از نظر کندی سرعت جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.

خبرگزاری رویترز در این گزارش اش به وضعیت آموزش آنلاین برای دور زدن محدودیت‌های حکومت سرپرست در برابر آموزش دختران و زنان در افغانستان پرداخته است.

رویترز پس از آن به سرعت انترنت در افغانستان پرداخته است که شماری از دانش‌آموزان دختر شامل در آموزش‌های از راه دور؛ از کند بودن سرعت انترنت شکایت کردند.

رویترز نوشته است که دانش‌آموزان این برنامه از ایلان ماسک، رییس اجرایی اسپیس‌ایکس، خواسته‌اند تا سرویس انترنت ماهواره‌ای استارلینک را همانند اوکراین و ایران در افغانستان نیز فعال سازد.

دانش‌آموزان فراهم شدن سرویس انترنت ماهواره‌ای استارلینک در افغانستان را برای زنان بسیار سودمند دانسته‌اند.

سخنگویان اسپیس‌ایکس اما به درخواست‌ها در این مورد هنوز پاسخی ارائه نکرده‌اند.

براساس یک گزارش بانک جهانی پیش از تسلط حکومت فعلی، تنها ۱۸ درصد از جمعیت افغانستان به انترنت دسترسی داشتند.

صوفیه، یک دختر دانش‌آموز به رویترز گفته است که دختران در افغانستان با مشکل انترنت با سرعت فوق‌العاده پایین مواجه هستند.

رویترز نوشته است که سکینه نظری پس از آن‌که در ماه دسامبر مجبور به ترک دانشگاه شد، یک هفته در خانه‌اش در غرب کابل صنف آنلاین آموزش زبان را امتحان کرد. اما بعد از آن‌که دید مبارزه‌اش با سرعت پایین انترنت نتیجه نمی‌دهد، ناگزیر شد صنف را ترک کند.

سکینه گفته است که علاوه بر سرعت پایین انترنت، ما گاهی در ۲۴ ساعت تنها نیم ساعت برق داریم.

در این گزارش آمده است که شماری از دختران افغانستان پس از مسدود شدن دروازه مکتب‌های دخترانه به آموزش‌های آنلاین یا از راه دور رو آورده‌اند.

همچنین دانیل کالمنسون، سخنگوی دانشگاه آنلاین، مردم که در بخش آموزش زبان انگلیسی فعالیت دارد گفته است که پس از تسلط حکومت سرپرست بر افغانستان بیش از ۱۵ هزار درخواست آموزش از دختران افغان دریافت کرده است.

در حالی این گزارش نشر می‌شود که نهادهای مختلف تلاش دارد که با ایجاد صنف یا دانشگاه‌های آنلاین، دختران و زنان افغان را حمایت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا